Unboxing Huawei Y6P – simpatic, dotat, dar tot fără Google (ÎNCHEIAT)UPDATE2: noua tragere la sorți:
Dacă ești câștigătorul, dă-mi un mesaj 🙂

UPDATE – tragere la sorți și câștigătorul:

Concurs încheiat.

V-am promis concursul cu Huawei Y6P și m-am ținut de cuvânt. Trebuie doar să comentați la acest clip cu răspunsul la întrebarea:

– cum vi se pare faptul că în precomandă are un preț de 599 lei și ulterior se va vinde cu 799 lei?

Este bine, este rău, au de câștigat sau au de pierdut? Vreau să aud părerea voastră.

Concursul A FOST activ DOAR pe YOUTUBE și intră în tragere doar comentariile la acest clip. Dacă un eventual câștigător nu răspunde la mesaje, o să tragem la sorți altul.
Folosiți conturile de Youtube active și urmăriți tragerea la sorți!

Tragerea la sorți va fi cu acel Youtube Random Comment Picker – mersi pentru sugestie.
Concursul este activ pînă pe 26 iunie ora 23:59. Apoi o să fac tragerea la sorți.

Telefonul este modest, este ok la 599 lei, dar veți avea bătăi de cap cu aplicații care folosesc Google Services. Circulă diverse medote de a le instala, dar nu toate funcționează și uneori chiar nu aveți ce face.

După ce fac tragerea la sorți o să anunț și aici rezultatul.

#Huawei #Google #unboxing #giveaway

Vezi oferta de produse recomandate, firme recomandate si servicii recomandate

Sursa video: Youtube – pentru mai multe informatii legate de acest video, adresati-va proprietarului contului Youtube

33 thoughts on “Unboxing Huawei Y6P – simpatic, dotat, dar tot fără Google (ÎNCHEIAT)”

 1. Din ce-am văzut și pe eMag la comentariile acestui model,mulți îl critica,alții că mine îl laudă.eu tind sa cred că varianta mai ok la banii ăștia nu prea ai și dacă ești isteț cumperi la ofertă nu după ce îl scumpesc.Dar la 800 lei as fi in dubii pentru că folosesc foarte mult serviciile lor.

 2. Nicusor Nicolae

  Nu știu de când e moda asta de a scumpi un produs imediat după lansare.eu cred că nu se vor vinde bine aceste produse dacă îl vor scumpi de la 599,care e un preț ok daca nu tii neapărat să ai google,la 799 care e un preț nesimțit pentru ce hardware are.

 3. Huawei că de obicei face ce face și vinde produsele sale slăbuț echipate folosind diferite tertipuri:oferta in perioada de precomandă, scumpirea produsului daca nu te grăbești acuma să-l cumperi.Sincer nici 600 n-aș da pe el darămite 800.Prea scump

 4. rodica ionela

  Pretul de 599 lei mi se pare destul de bun,era bine daca il lăsau asa mai ales că nu are atîtea aplicații pe el.Pentru cineva care nu l foloseste pentru gaming sau vizionari filme, si il foloseste doar pentru apeluri, mesagerie este bun.Parerea mea este ca o sa se vândă si la 799 cu toate că nu au procedat corect cu diferenta de pret

 5. Omuletul Smart

  Prețul de 599 lei mi se pare un preț de bun simt pentru dotările cu care vine acest y6p de la Huawei,dar nu mi se pare o idee buna de a vine in continuare la fel de bine acest telefon să-i ridice prețul cu in 200 lei pentru că alternative la banii aia sunt destule.

 6. Acest smartphone poate sa coste chiar și 500 lei fiindcă eu nu l-aș cumpără deoarece nu are serviciile Google,sunt foarte dependent de Google maps și Gmail.Pentru un copil care vrea un telefon pe care sa instaleze un joculeț,sa asculte ceva pe YouTube merge la 600 lei,dar la 800 deja e exagerat prețul.

 7. Un telefon entry level,de buget dar fara Google, aplicațiile de care foarte multă lume e dependenta.
  Eu sa dispun doar de 600 lei și să nu am alternative de la alte branduri, l-aș cumpăra,până la urmă ma descurc cu aplicațiile instalate și din alte surse,dar daca vor sa i ridice prețul la 799 eu cred că Huawei o va da grav in bară.

 8. La precomanda este un pret excelent. Pretul ii ajuta pe cei nehotarati si sincer la acest pret nu gasesti un telefon cu aceste specificatii. Si da ma bucur ca exista aceasta oferta cu pretul scazut in precomanda.

 9. Domnu Trandafir

  Prețul de 600 lei este foarte bun, n-am ce comenta și chiar dacă îl vor scumpi la 800 tot se va vinde binișor.asta e rău la telefoanele Huawei că nu vin cu suportul Google.

 10. Firicel Firicel

  Chinzu' ii tot chinez,stie să facă profit și în perioada de pace și în perioada de război.Revenind la subiectul nostru eu cred că la ora asta nu e telefon mai ieftin care sa aibă acele specificații pe care le are y6p,de aceea s-a și vândut foarte bine,dar daca vor incerca sa ridice prețul clar cumpărătorii nu-l vor mai vedea ca pe un Best buy.

 11. Puskin Puskinel

  Cei de la Huawei au o strategie foarte bine pusa la punct că să atragă clienții.Au făcut un telefon destul de bun, foarte echilibrat chiar daca nu are serviciile Google (asta ar fi marele minus) la un preț foarte bun doar in perioada de precomandă că sa para o ofertă foarte limitata și să poată influenta clienții să l cumpere cat mai repede.Dupa precomandă lumea cred că se va orienta spre altceva, deoarece 800 lei e un preț un pic peste ceea ce oferă telefonul.

 12. Lord of The Chaos

  E un preț exagerat de bun la cum arată telefonul și la ce specificații are.Cu 600 de lei nu cred că găsești ceva mai bun,poate pe la xioami dar trebuie sa mai pui ceva și aici apare marea controversă,dacă cei de la Huawei vor încerca să i mai bage 200 lei la prețul actual mulți cumpărători vor merge pe xioami deoarece au parte pe langa niste specificații similare sau chiar mai bune,dar și de suportul Google.

 13. Nu prea avem ce comenta la adresa Huawei in privința acestui model de telefon, poate un pic lipsa aplicațiile de la Google,dar ținând cont la ce preț vine la precomandă acest smartphone putem trece peste acest impediment.S-a vândut bine la 600 lei și cred că o să se vând la fel de bine și dupa perioada de precomandă când am înțeles că-l vor spumpi cu 200 lei.

 14. Amadeus Amadeus

  Cei din divizia de marketing a celor de la Huawei nu degeaba au fost pusi acolo că să forțeze un pic clienții.Personal cred că e un preț normal pentru ce oferă la ora actuală,iar daca l vor scumpi de la 600 la 800 eu cred că vor avea de suferit vânzările lor.

 15. Vermorel Vermorel

  Prețul e ok acuma la precomandă cu toate ca gurile rele mai au dreptate ca nu va avea Google,dar dacă îl vor scumpi la 800 lei eu cred ca nu vor dur 2 luni de zile și prețul va fi din nou la 600.

 16. Bela Belissima

  Acuma prea multe de reproșat celor de la Huawei nu prea ai, telefonul arata bine la banii ăștia, specificații bunicele, telefon pentru tineri,insa daca tot au pretenția de a ridica prețul de ce n-au pus o pereche de căști și o husa silicon in pachet.Telefonul s-a vândut bine la precomandă și cred ca o sa se vândă și la 800 lei până apare ceva mai bun de la rivalii Huawei.

 17. Smartphone-ul aceste are un preț orecum bun la ce oferă și la ce alternative se găsesc pe piata la ora actuala.Dar cred că cei de la Huawei vor da gres daca vor crește prețul cu 200 de lei la acest telefon.

 18. Chiar daca nu are Google,prețul mi se are destul de ok,însă dacă vor să-l scumpească cu 200 lei eu zic că deja e un preț puțin peste ceea ce oferă telefonul și cred că Huawei vor înregistra niste vânzări slabe în perioada următoare.

 19. Jhonyy & Bones

  Acest smartphone s-a vândut foarte bine in perioada de precomandă deoarece oferă un raport calitate preț foarte bun.Rar găsești telefon așa bun la prețul asta de 599,păcat insa că-l vor scumpi cu 200 lei,dar până apare altceva de la alte companii cred că se va vinde și la 799 bine.

 20. Hannibal Killer

  E un telefon pentru tinerii care nu prea au aspirații la cine știe ce jocuri sofisticate.Pretul telefonului de doar 599 e unul decent cu toate că na deranjează că nu are serviciile Google incluse.Daca au de gând să-l scumpească eu cred că vor scădea vânzările.

 21. Clar cei de la Huawei vor sa scoată cat mai mult profit de pe urma scumpirii și în special a strategiei lor cu preț mai mic la precomandă.Telefonul ar fi trebuit că ei să-l fi lăsat la 599 că și așa nu are Google.Parerea me e că dacă vor avea curajul să-l scumpească vor avea mult de pierdut

 22. Interesant ca au aceasta promotie – pentru un telefon de de uz zilnic si pentru ne-pretentiosi este chiar foarte bun pretul – si mai este si Huawei. Credca am sa il iau in considerare ca sa schimb telefonul baiatului

 23. Lidia Stanciu

  Pentru specilicatiile pe care le are ,daca platesti pretul din precomanda este corect, dar la 799 cu siguranta sunt variante mai bune.

 24. Princebabygabi

  Mi se pare un telefon foarte bine structurat pentru acești bani.. E un telefon care nu trebuie încărcat des =))

 25. Florin Nastase

  Eu cred ca este mai bun ca samsung a10
  Si nu au de pierdut in plus acest model y este foarte popular in romania .

 26. x_skilled 0747

  După părerea mea este o strategie de marketing destul de buna, deci daca in precomannda il iau la fel de multi ca cei care il iau dupa, pretul mediu este de vreo 700 lei. Nu stiu exact daca merita chiar 700 de lei, dar eu mi-am scris parerea.

 27. Nu e ceva wow.pentru un telefon de 599 lei.e ceva normal cu specificații normale.dar la prețul de 799, nu ai cum…..?!? De ce ai face greșeala asta mare de ați cumpără un telefon de 800 de lei cu un uz de rata mica, ai putea varia la un xiaomi, chiar și un Samsung.deci hai să o luăm u usurelu": ei au de câștigat pe viitor dacă prețul rămâne de 799 lei, dar au de câștigat mai mult dacă prețul rămâne la 599 deoarece va avea mai multi cumpărători. Bine fraților ca o mica paranteză .m-am înscris pe ultima sută de metri de la înscrierea la concurs dar nu are nimik cred……. Am respectat cerintele#succesfatilor

 28. i̴t̴'s̴ m̴e̴ s̴e̴p̴h̴o̴r̴a̴

  Bună! Telefonul este super fain.. eu chiar as avea nevoie de el.. deoarece eu folosesc telefonul altcuiva

  Chiar nu am o problema ca nu are Servicii Google, e ok!!!

 29. Fain telefonul 😀 cred ca merita de folosit pentru chestii basic, pretul e ok dar mnah e aiurea putin cu serviciile de la Google.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top