Sfaturi pentru cumparaturi rapide de sarbatori

Sfaturi pentru cumpărături rapide de sărbători

Cu ajutorul acestor sfaturi vei câștiga o mulțime de timp pe care îl poți folosi alături de familie sau pregătind petrecerea de sărbători. Crăciun Fericit! Sărbătorile de iarnă sunt un prilej bun să ne strângem alături de cei dragi, în jurul bradului, pentru a depăna amintiri sau a le pregăti pe următoarele. Desigur, să nu uităm și de momentul în care ne simțim din nou copii și deschidem cadourile primite de la Moș Crăciun.

Toate aceste momente minunate ne fac să uităm de aglomerația din magazine, care apare atunci când febra cumpărăturilor ne cuprinde pe toți. Îți oferim 4 sfaturi care te vor ajuta să faci cumpărături rapide de sărbători și să te bucuri alături de cei dragi de timpul pe care îl câștigi.

Plătește cu cardul

Plata cu cardul a devenit principalul mijloc de plată pentru majoritatea dintre noi. Este extrem de rapidă, nu implică numărarea banilor sau primirea unui rest și ai tot timpul un inventar al tuturor cheltuielilor pe care le faci. Îți propunem să încerci și plata cu cardul prin telefonul mobil, o metodă modernă din ce în ce mai apreciată de români.

Folosește casele self checkout

În perioada sărbătorilor, hypermarketurile devin unele dintre cele mai aglomerate locuri. În goana după ingredientele pentru masa de Crăciun, românii iau cu asalt magazinele și creează cozi ce pot părea interminabile. Majoritatea retailerilor au implementat sistemul de self checkout, acele case în care îți poți scana și plăti singur cumpărăturile, fără a fi nevoie de un angajat al magazinului. Vestea bună este că aici cozile care se formează sunt mai mici decât la casele clasice, iar plata o poți face atât cu cardul, cât și cash.

Fă cumpărături dimineață

De obicei, dimineața magazinele sunt mai libere. Poți profita de acest lucru pentru a-ți face cumpărăturile în prima parte a zilei, astfel încât să eviți aglomerația. Din acest articol aflăm că cea mai bună perioadă pentru cumpărături este luni dimineața, la ora 8:00. De asemenea, poți verifica cât de aglomerat este un magazin căutându-l pe Google Maps și verificând secțiunea „Ore populare”. Aici vei găsi un grafic pe zile și ore cu gradul de aglomerare a magazinului, astfel încât să alegi momentul potrivit pentru tine.

Cumpără online

Astăzi ai posibilitatea să cumperi orice din magazine online. Cadouri de Crăciun, cauciucuri de iarnă, haine, produse pentru întreținerea casei și ingredientele pentru întreaga masă de sărbători, toate pot fi achiziționate cu ajutorul telefonului mobil sau a unui calculator. Marile magazine și supermarketuri le oferă posibilitatea clienților de a-și face cumpărăturile din confortul casei, urmând ca produsele achiziționate să fie livrate direct la domiciliu.


Distribuie acest articol prietenilor tai de pe Facebook, WhatsApp si celelalte retelele de socializare, nu uita sa trimiti recenzia ta referitoare la acest subiect !