Masina de spalat rufe frontala SAMSUNG WW80R421HFX/LE, EcoBubble, 8kg, 1200rpm, Clasa A+++, inox

Masina de spalat rufe frontala SAMSUNG WW80R421HFX/LE, EcoBubble, 8kg, 1200rpm, Clasa A+++, inox la pret avantajos, cu livrare rapida oriunde in Romania si metode de plata diverse, inclusiv plata in rate.

  • Plata: plata se face simplu si rapid, online cu cardul sau la sosirea coletului sau in rate.
  • Livrarea: se face prin curier rapid in toata Romania, termen de livrare 1-3 zile.
  • Garantie: se ofera garantie conform certificatului emis de SAMSUNG
  • Pretul: este afisat pe site-ul vanzatorului, click pe butonul “VEZI PRETUL”

Vezi Pretul

SKU: MSFWW80R421HFX Categorii: ,

Descriere

Masina de spalat rufe frontala SAMSUNG WW80R421HFX/LE, EcoBubble, 8kg, 1200rpm, Clasa A+++, inox

Cauti Masina de spalat rufe frontala SAMSUNG WW80R421HFX/LE, EcoBubble, 8kg, 1200rpm, Clasa A+++, inox? Vezi oferta de masini de spalat rufe SAMSUNG Bucuresti.

  • Plata: plata se face simplu si rapid, online cu cardul sau la sosirea coletului sau in rate.
  • Livrarea: se face prin curier rapid in toata Romania, termen de livrare 1-3 zile.
  • Garantie: se ofera garantie conform certificatului emis de SAMSUNG
  • Pretul: este afisat pe site-ul vanzatorului, click pe butonul “VEZI PRETUL”

O mașină de spălat rufe este o mașină electrocasnică construită pentru spălare de rufe. Ele pot fi simple, cu program controlat (pe faze de spălat) sau cu program automat (automate). Mașina de spălat folosește energie mecanică produsă de un motor electric, energie termică și acțiune chimică pentru a curăța rufele de spălat.

Energia mecanică dată de motorul de curent alternativ, este transmisă unei cuve-tambur (cilindrice) rotibile, de regulă printr-o curea de transmisie. Tamburul, în care se introduc rufele de spălat, este ciuruit (de jur-împrejur) și prevăzut intern cu nervuri antrenante, utile în procesul de spălare și cel de stoarcere. El nu este accesibil în timpul cât rulează programul de spălare și încă 2-3 minute după acesta.

Energia termică ce încălzește apa de spălat (la o temperatura programabilă) provine de la o rezistență electrică, iar acțiunea chimică curățitoare este realizată de detergenții folosiți, sub formă de pulbere (praf) sau lichid.

Detergentul se dozează proporțional cu cantitatea (în kg) de rufe introduse în cuva-tambur. Se pot adăuga substanțe anti-calciu, dezdurizante a apei utilizate în scopul protejării mașinii și a unei bune spălări. Sunt prevăzute pompe pentru evacuare apei uzate.

Viteza de rotație a cuvelor rotitoare este mai mică în timpul fazei de spălare propriu-zise și mult mai mare în faza de stoarcere centrifugală, când poate varia între 500 și 1600 de rotații pe minut, sau chiar mai mult.

Mașinile de spălat cu program automat dispun de mai multe programe selectabile,în funcție de cantitate de rufe, de calitatea dorita a spălării sau de felul textilelor de spălat.

Înainte de a spăla rufele, acestea trebuie întotdeauna sortate: rufele albe, cele colorate, sintetice, delicate, de lână. Acestea nu ar trebui introduse amestecat în cuvă pentru o spălare. Indicațiile de spălare de pe etichetele hainelor trebuie respectate. Cele mai dificile pete se scot cu înălbitor înainte de spălarea hainelor în mașină. Hainele din materiale delicate ar trebui spălate folosind un program special al masinii.

Înainte de punerea în mașina de spălat a rufelor, acestea ar trebui căutate in buzunare pentru a nu fi lăsate mici obiecte de metal (monede, agrafe), care pot deteriora utilajul. Hainele ar trebui închise la nasturi sau la fermoare înainte de a fi puse în mașina de spălat. Cuva-tambur poate fi încărcată la maximum cu rufe din bumbac, însă doar la jumătate cu haine din fibre sintetice și doar la o treime cu haine delicate.

Pentru o încărcare echilibrată (contra bătăilor în timpul centrifugării de stoarcere) este de dorit introducerea pentru o spălare în mașina de spălat atât a hainelor de dimensiuni mari, cât și mici. Doza de detergent trebuie potrivită în funcție de gradul de încărcare al mașinii.

Pentru conservarea mașinii, aceasta ar trebui pusă în funcțiune de câteva ori pe an pentru un ciclu de spălare, fără încărcare cu rufe

Informații suplimentare

Brand

EAN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masina de spalat rufe frontala SAMSUNG WW80R421HFX/LE, EcoBubble, 8kg, 1200rpm, Clasa A+++, inox”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *