Locuri Misterioase Din Romania – Documentar RO 2013

Locuri Misterioase Din Romania Documentar RO 2013Partea a doua in curand…

Promotii Online - profita de promotiile online, ia-ti acum telefoane, laptopuri, electrocasnice, electronice, accesorii auto, produse cosmetice, ingrijire, voiaj, produse pentru casa gradina 👉 Vezi Aici Promotiile Zilei 👈

32 thoughts on “Locuri Misterioase Din Romania – Documentar RO 2013

 1. Faceti va rog filme aici pe youtube si cu … cel mai dureros subiect al nostru si cea mai mare capcana in care traim ca Popor adica numele acesta de TARA fals care a fost impus acum ….. 100 ani de catre Vatican – fostul imperiu roman (sediul lui anticristul) impreuna cu acolitii, ca sa ne rupa ca Popor DAC de radacini , sa ne desfiinteze din istorie si sa pregateasca TARA de furt total – ce vedem in prezent.
  Noi NU avem nici o legatura cu acest nume de Romania , roman- roman-rom …..TREZITI-VA
  Acest nume fals , rusinos si ofensator de Romania care vine de la Roma este ….CEA MAI MARE CAPCANA IN CARE A CAZUT POPORUL NOSTRU, mai avem in imnul national si numele acelui pedofil Traian – cel mai mare criminal al Poporului nostru.
  In anul 1600 cand TARA a fost unita din cele trei provincii Transilvania, Moldova si Valahia, de catre Mihai Viteazul se numea DACIA ca Tara mama , Tara strabuna iar Mihai Viteazul era numit Malus Dacus.
  Renegati acest nume fals si rusinos de Romania care ne duce spre distrugere totala si disparitie ca TARA si POPOR si numiti-va DACI ca si stramosii nostri iar TARA noastra este DACIA asa cum a fost infiintata la inceputuri , cum este normal si firesc ==== refuzati orice alta denumire.
  Mercenarii romani au reusit sa cucereasca o mica parte din Tara noastra DACIA – zona de la Rosia Montana unde era aurul, drumul ce ducea la Dunare prin Caras Sebesul de azi , Dunarea pana la Marea Neagra si Dobrogea – pe unde carau tot ce furau din Tara noastra, pe calea apei.
  Noi suntem DACI si NU romani- romani- romi. ……………. TREZITI VA .
  Moldova NU a fost ocupata niciodata, Bucovina NU, Maramuresul NU, Valea Jiului NU, Centrul Tarii unde este Sfinxul si Muntii Carpati NU, Munti Buzaului NU si nici zona de Campie de Sud . Mercenarii mai faceau incursiuni in zonele invecinate pentru furturi si violuri.
  La anul 106 toata armata DACA s-a jertfit , pana la ultimul , in cel mai crunt razboi din istorie de pana atunci – caz unic pe pamant ca toata armata unei TARI, neocupata niciodata pana atunci, sa lupte cu atata vitejie si demnitate si NU pierdeam lupta, chiar daca DACII erau depasiti numeric cu prea mult ( cam 8 mercenari la un Dac ) daca nu reuseau sa taie conducta cu apa ce alimenta cetatea Sarmisegetuza , luptele tinand multe zile. TARA noastra a pierdut atunci toata armata si cei mai mari conducatori in frunte cu regele Decebal , de aceea NU s-a mai putut reface asa usor fiind si la rascruce de drumuri si mereu jefuita si atacata de tot felul de hoarde de barbari.
  Vitejia si demnitatea stramosilor nostri a fost fara egal in istorie – din acei oameni ne tragem noi ca POPOR pentru ca ei sunt stramosii nostri.. Un POPOR nu se schimba ca o haina . Noi suntem DACI .
  In urma violurilor facute de mercenarii armatei romane au rezultat o serie de rebuturi umane care s-au propagat si inmultit in timp si ne-au vandut TARA mereu ca si acum , tot de femei dace au fost nascuti insa au purtat in ei gena unor scursuri umane —– sunt in jur de 15 % pentru ca i-a mai rarit Vlad Tepes insa au reusit sa puna mana pe conducerea TARII, sa ne vanda TARA complet si sunt pusi pe distrugerea noastra ca Popor ., se cunosc dupa statura mediocra, tinuta inconvoiata si lipsita de demnitate, comportamentul parsiv si duplicitar si mintea intunecata .
  Nu a existat niciodata un popor roman sau o tara Roma si ………. sa spui unui POPOR ca al nostru ca se trage din mercenari iar in imnul national sa apara un pedofil al mercenarilor == este o jignire de nesuportat pentru TOTI ……. ar trebui sa mergem cu capul in pamant de rusine si sa fierbem de furie in asa fel incat sa ne TREZIM cat mai urgent posibil pentru ca ni se rasucesc stramosii in morminte de 100 ani incoace.
  Daca NU reusim sa ne trezim , avortonii acestia ne vor desfiinta din istorie , asa ca incepeti sa aduceti in atentie in public pe toate caile posibile cu totii numele de TARA mama DACIA , sa pregatim POPORUL pentru referendum si schimbarea numelui TARII in numele initial si firesc , ca sa ne recuperam adevarata ISTORIE , IDENTITATE si DEMNITATEA in lume ca Neam si Tara .
  TrezIrea POPOR DAC pentru ca vin alte vremuri curand cand vom fi nevoiti sa dam ADUNAREA, pana la ultimul, adevaratul POPOR, la CASA POPORULUI – de aceea se numeste asa, ca sa ne luam TARA inapoi din mana retardatilor …….acea zi va sosi foarte curand si va trebui sa fim UNITI asa cum nu am mai fost de 2000 ani.
  TREZIREA.

 2. Acest documentar l-am văzut in urma cu 3 ani. Acum îl revăd iar.. este demn ca acest documentar sa ajungă sa fie difuzat pe TV. I’m in love ♥️♥️♥️

 3. Cel mai bun youyuber in domeniul paranormalului respect frate pentru munca depusa ești cel mai tare 💪💪💪💪💪💪💪💪👑

 4. Este a patra oara cand il urmaresc.Big like+abonat la canalul tau,Paul.Multumesc pentru toate clipurile.Le-am adunat pe toate intr-un loc:102 au iesit(poate lipseste vreo unu,nu stiu,eu le-am strans pe toate care le-am gasit.O zi faina tuturor.:))

 5. Documentarul este foarte bine realizat și fundalul nemaipomenit. Parcă de când te știi faci asta.
  Pentru început ești super.
  Râpă Diavolului din județul Prahova cu acele schelete de uriași… Preoții cu exorcizarea…
  Pădurea Radovan din județul Dolj și fantomele…mireasa..
  Dealul Luncanilor, cimitirul soldaților necunoscuți și fantomele acestora cu o adevărată apariției a spiritelor acestora este fabuloasă.
  Familia Mariei Sârbu din satul Poieni precis a fost blestemată și eu cred în această chestiune. Auzi sunt acolo lupi de peste 100 de ani.?!??!!!
  În pădurea Boldu Creteasca este
  Balta Vrăjitoarelor o adevărată enigmă.
  Chiajna, Doamne câte s-au mai întâmplat și acolo.

 6. Ce mai, faci foarte bine ceea ce faci, BRAVOOOS BĂIETE.
  Ai carisma, voce super, ești bine documentat, știi să îți alegi sunetul, bun narator totul e să continui tot așa Paul Adrian D. (inițiala e a tăticului tău – da? )
  Pe curând cu bucurie și noi videoclipuri interesante.
  Te-am descoperit mai târziu, dar eu zic că e bine. Mai bine mai târziu decât niciodată. Ok?!?

 7. … TEAMA , POATE DUCE LA NEBUNIE… DAR NEBUNIA CELOR
  AHTIAȚI DUPĂ – COMORI – DUCE
  LA ,, REÎNVIEREA " FANTASMELOR.
  LOGIC, ORICE FENOMEN ARE
  ȘI O EXPLICAȚIE …
  💙💛❤️

 8. PRIN CHEMAREA,, NECUNOSCUTULUI " SE AJUNGE CU
  CERTITUDINE LA MARELE ȘI SINGURUL ADEVĂR…
  REALITATEA DESCATUSATA DE
  TEAMA …! 💙💛❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *