Laptop HP EliteBook 820 G3, Intel® Core™ i5-6200U pana la 2.8GHz, 12.5″ Full HD, 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics 520, Windows 10 Pro, Argintiu

Laptop HP EliteBook 820 G3, Intel® Core™ i5-6200U pana la 2.8GHz, 12.5″ Full HD, 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics 520, Windows 10 Pro, Argintiu la pret avantajos, cu livrare rapida oriunde in Romania si metode de plata diverse, inclusiv plata in rate.

  • Plata laptopului HP se face simplu si rapid, online cu cardul sau la sosirea coletului sau in rate.
  • Livrarea laptopului HP se face prin curier rapid inBucuresti si in toata Romania, termen de livrare 1-3 zile.
  • Garantia laptopului se ofera conform certificatului emis de HP
  • Pretul laptopului HP este afisat pe site-ul vanzatorului, pentru detalii dati click pe butonul “VEZI PRETUL”

Vezi Pretul

SKU: LAPHPT9X51EA Categorii: ,
Descriere

Descriere

Laptop HP EliteBook 820 G3, Intel® Core™ i5-6200U pana la 2.8GHz, 12.5″ Full HD, 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics 520, Windows 10 Pro, Argintiu

Cauti Laptop HP EliteBook 820 G3, Intel® Core™ i5-6200U pana la 2.8GHz, 12.5″ Full HD, 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics 520, Windows 10 Pro, Argintiu in Bucuresti ? Vezi oferta de Laptopuri HP Bucuresti

  • Plata laptopului HP se face simplu si rapid, online cu cardul sau la sosirea coletului sau in rate.
  • Livrarea laptopului HP se face prin curier rapid inBucuresti si in toata Romania, termen de livrare 1-3 zile.
  • Garantia laptopului se ofera conform certificatului emis de HP
  • Pretul laptopului HP este afisat pe site-ul vanzatorului, pentru detalii dati click pe butonul “VEZI PRETUL”

Un notebook sau laptop este un calculator personal portabil, mobil, ușor și îndeajuns de mic pentru a putea fi ținut pe genunchi în timpul utilizării. Un laptop integrează cele mai multe dintre componentele tipice a unui calculator de birou – un ecran, o tastatură, un dispozitiv de indicare (touchpad), difuzoare, precum și o baterie, toate într-o singură unitate.

Laptop-urile au fost inițial considerate a fi o mică nișă de pe piață și au fost gândite în special pentru domenii de cercetare de specialitate, cum ar fi domeniile militare, contabilitate, reprezentanți de vânzări și alte domenii de activitate care impuneau folosirea unui calculator pentru munca de teren.

Astăzi laptopurile au devenit foarte răspândite, fiind accesibile și persoanelor particulare. Odată cu evoluția tehnologiei în domeniu, s-a observat tendința de miniaturizare și ieftinire a calculatoarelor mobile de acest gen.

Avantaje

Dimensiunile reduse, portabilitatea, absența cablurilor, consumul redus, sunt principalele avantaje ale laptopurilor comparativ cu calculatoarele desktop.

Dezavantaje

Laptopurile au performanțe mai reduse față de computerele desktop.
Mobilitatea este limitată, deoarece autonomia lor depinde de bateriile de tip Li-Ion care se degradează în timp. Durata de viață a bateriei este redusă, iar înlocuirea sa poate fi costisitoare.

Upgrade

În general, hard-diskul și memoriile pot fi îmbunătățite cu ușurință. Unitățile optice și cardurile de expansiune pot fi schimbate doar dacă urmează un standard al industriei, dar toate celelalte componente interne, procesorul, placa de bază și placa grafică nu sunt destinate pentru a putea fi îmbunătățite, fiind fixate în laptop.

Ergonomie

Datorită tastaturii mici și a ecranului de dimensiuni reduse, utilizarea ȋndelungată a laptopurilor poate conduce la disconfort. Din acest motiv, pentru lucrul cu laptopul perioade ȋndelungate de timp, se recomandă folosirea de tastaturi, mouse și monitoare externe, dispozitive care se conectează de obicei prin porturile USB.

Durabilitate

Datorită portabilității lor, laptopurile sunt supuse mai mult uzurii și a deteriorării decât calculatoarele desktop. Unele componente cum ar fi mufele, cablurile de alimentare, se deteriorează treptat mai mult din cauza utilizării continue.

Supraîncălzirea

Una din principalele probleme ale laptopurilor este supraîncălzirea. Minimizarea disipării căldurii în interiorul laptopului, reprezintă adesea compromisuri în defavoarea performanțelor.

Durata bateriei laptopului

Bateriile Li-Ion se degradează în timp, principalul motiv fiind supraincarcarea. Bateriile laptopurilor inregistreaza si memoreaza fiecare ciclu de incarcare. Odata ce bateria Li-Ion ajunge la un procent de incarcare de 100% powermanagementul laptopului transmite chip-ului bateriei ca un nou ciclu de incarcare a fost finalizat si deconecteaza bateria de la sursa de curent. Studiile arata ca odata ce o baterie atinge 1000 cicluri de incarcare ( fie ca acestea nu au fost urmate de o descarcare completa sau de 2 – 3 % din capacitatea bateriei) performantele bateriei incep sa scada. Astfel durata maximă de utilizare a bateriei poate scădea de la 1-2 ore la 30 minute.

Exista insa cateva modalitati prin care puteti prelungi durata de viata a bateriei; una dintre motalitatile esentiale este incarcarea partiala a bateriei si folosirea ei intr-un range de 20% – 85% . Deja multe marci de laptopuri au introdus in bios-ul lor posibilitatea de a proteja bateria in acest mod.

Bateriile Li-Ion se degradează în timp. Durata maximă de utilizare a bateriei poate scădea de la 1-2 ore la 30 minute după 2 ani de folosire a unui laptop.

Securitate

Datorită portabilității lor, laptopurile sunt vulnerabile. Majoritatea laptopurilor au un cablu de securitate, care poate fi folosit pentru a lega laptopul de un birou sau de alte obiecte imobile. Unele laptopuri au elemente de securitate suplimentare cum ar fi recunoașterea retinei și scanarea digitală a amprentelor.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Brand

EAN

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Laptop HP EliteBook 820 G3, Intel® Core™ i5-6200U pana la 2.8GHz, 12.5″ Full HD, 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics 520, Windows 10 Pro, Argintiu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *