INSCRIERE FIRME

Inscriere firme pentru promovare online, obtine link direct si recomandari pentru firma ta, pentru produsele si serviciile pe care le ofera firma ta.

SITEBUCURESTI.RO

Un proiect al agentiei de publicitate SEO Marketing Solutions SRL

CIF 36826012 – J29/2140/2016

Sediul social in Str. Cameliei 12 Ploiesti, Judetul Prahova

Telefon: +4 0735 610 202 ( L-V intre 10-18 )

WhatsApp: +40735610202 ( Non Stop 24/7 )

E-mail: agentieseo@gmail.com

Website: https://sitebucuresti.ro

Formular de Inscriere

Inscriere Firme - Intrebari si Raspunsuri

De ce merita sa va inscrieti ?

SiteBucuresti.ro este un catalog national de firme, produse si servicii recomandat pentru cresterea autoritatii online a firmelor din Romania, a produselor si serviciilor acestora.

Cat costa inscrierea ?

Inscrierea in catalogul SiteBucuresti.ro se face pe baza de abonament anual, inscrierea unei firme costa 200 lei, iar pentru listarea produselor si serviciilor se percepe o taxa de 100 lei pentru fiecare dintre acestea.

Care sunt beneficiile inscrierii unei firme aici ?

Inscrierea unei firme in catalogul SiteBucuresti.ro aduce beneficii multiple printre care enumeram: link seo pentru cresterea autoritatii paginii web in Google, mai multa vizibilitate in mediul online, cresterea valorii pe piata interna, recunoastere brand la nivel national.

Care sunt pasii pentru inscriere ?

Primul pas este completarea formularului de inscriere. Un reprezentant va lua legatura cu fiecare firma inscrisa pentru confirmare. Pasul al doilea este achitarea facturii proforme emisa de societatea noastra. Pasul al treilea inseamna listarea firmei, produselor sau serviciilor acesteia in baza noastra de date, timp de prelucrare date 24-48 ore de la primirea informatiilor.

Se percepe comision pentru ofertele publicate ?

Nu sunt taxe suplimentare si nu sunt comisioane, listarea ofertelor in catalogul SiteBucuresti.ro se face pe baza de abonament cu pret fix, nu exista comisioane sau taxe sumplimentare, nu intermediem si nu re-vindem produsele sau serviciile niciunei firme inscrise, noi doar facem ce stim mai bine - promovare online pentru firme, produse si servicii.

Scroll to Top