Celălalt război al lui Stalin: documentar (2011): subtitrat română

Celalalt razboi al lui Stalin documentar 2011 subtitrat romana


Promotii Online - profita de promotiile online, ia-ti acum telefoane, laptopuri, electrocasnice, electronice, accesorii auto, produse cosmetice, ingrijire, voiaj, produse pentru casa gradina 👉 Vezi Aici Promotiile Zilei 👈

15 thoughts on “Celălalt război al lui Stalin: documentar (2011): subtitrat română

 1. dacă era pregătit pentru ofensivă , deci apoi acapararea întregului glob
  înseamnă că avea peste tot infiltraţi spioni în politica statelor .
  Fără armament şi armată nu ţine nici o ofensivă nicăieri şi nici când !

 2. Uite ,asta este o reclama sovitica a la Putin in stil occidental! are parti adevarate si are multa intoxicare…daca este editata in 2011 este in pregatirea mediatica a ce urma sa se intimple….munca de profesionisti. putin=pericol!!

 3. Cufoarea asta-V.Suvorov(Rezunov)a fugit la engleji si acolo a inceput a scrie carti anti-sovietice,anti-rusesti.Suge scenarii din deget si cartile lui se imprastie de Fondatia Soros prin toate tarile,inclusiv Rusia.
  Ce-i interesant,ca anume asa tradatori au trezit interesul oamenilor sa rascoleasca in cautarea adevarului.Si Stalin a aparut intr-o lumina noua desi in Rusia si chear in perioada sovietica de dupa Stalin se ducea o propaganda de cernire a lui.

 4. praf documentarul ca și documentar ca și succesiune de evenimente ca și relatare de fapte sare dintre o chestie în alta arătând ca doar lumina în care era pusa Rusia și Stalin în acele vremuri conta o bătaie de joc joc înseamnă asta la adresa telespectatorului care urmărește documentarul iar datele slăbuțe manipulate neadevărate unele ,trebuia măcar sa îl faceți în engleza asa poate punea cineva botu'la istoria descrisa de voi

 5. un. nenorocit. de. la. el. am. învățat. să. ne. f….em. între. noi. nimic. nu. am. realizat. suntem. în. urmă. cu. sute. de. ani.

 6. А кто на кого напал? Или вам всем историю стоит ещё раз прочитать и сейчас людей в Молдавии спросить как румыны с ними обращались и как молдовани жили и служили ещё при румынской власти ! Мне например мой прадед рассказывал

 7. Так был подписан пакт )) никто ни кому просто так не давал ) учите историю и поднимайте архивы , потом пишите )

 8. propaganda in stil sovietic.Rusi nu au fost in stare sa-i puna la pamant pe finladezi inregistrand pierderi imense dar se pregateau sa invadeze Europa:))

 9. Putin ăsta e băiat deştept, dacă a reuşit să convingă duma să fie preşedinte până în 2024…

 10. Razboi defensiv, ocupa Basarabia, Bucovina de nord, ținutul Herta si asta e războiul ofensiv sovetic .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *