Bețișoare parfumate HEM – Cherry

Bețișoare parfumate HEM – Cherry Depozit de aromaterapie de unde puteți achiziționa articole specifice aromaterapiei. Discount la vanzari engross, detalii la telefon 0745221225

Vezi Pretul

SKU: BP-crr Categorii: ,
Descriere

Descriere

Bețișoare parfumate HEM – Cherry

Cauti Bețișoare parfumate HEM – Cherry ? Vezi mai jos oferta celor de la Craftup Romania

  • Plata: plata se face simplu si rapid – online cu cardul, prin op sau cash la livrare
  • Livrarea: se face prin curier rapid in Bucuresti si in toata Romania, termen de livrare 1-3 zile.
  • Garantie: se ofera garantie pentru toate produsele comercializate, detalii la telefon 0745221225
  • Pretul: pretul este afisat pe site-ul vanzatorului, detalii pe butonul “VEZI PRETUL”

Depozit de accesorii online de unde puteți achiziționa articole utilizate în croitorii și mercerii cum ar fi ața de brodat, benzi decorative, panglici sau dantelă. Discount la vanzari engross.

Aromaterapia foloseste materiale de plante aromatice și uleiuri de plante, inclusiv uleiuri esențiale, și alți compuși de aromă pentru îmbunătățirea bunăstării psihologice sau fizice.

Aromaterapia este utilizată ca o terapie complementară sau ca o forma de medicină alternativă. Terapia complementară poate fi oferită alături de tratamentul standard, cu medicina alternativă oferită în loc de tratamentele convenționale, bazate pe dovezi.

Aromoterapeuții, care se specializează în practica de aromoterapie, utilizează amestecuri terapeutice din uleiuri esențiale, care pot fi emise prin aplicare topică, masaj, inhalare sau imersie în apă, pentru a stimula un răspuns dorit.

Nu există dovezi medicale că aromaterapia poate preveni sau vindeca orice fel de boală. Există unele dovezi că este mai eficace decât placebo în combaterea stărilor de greață și a vărsăturilor, dar, de asemenea, că este mai puțin eficace decât standardul de medicamente antiemetice.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Brand

EAN

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bețișoare parfumate HEM – Cherry”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *