Avantajele folosirii serviciului Compania mea pe Google

Avantajele folosirii serviciului Compania mea pe Google

Cele mai multe persoane caută companii online; prin urmare, este important să vă asigurați că înregistrarea dvs. de companie locală poate fi găsită cu ușurință pe Google sau în Google Maps. Dacă folosiți un profil de companie, puteți să creați gratuit o înregistrare excelentă în doar câteva minute.

Modificați înregistrarea și prezentați-o

Probabil că această companie se afișează deja pe Google, însă este recomandat să confirmați înregistrarea și să vă asigurați că informațiile acesteia sunt corecte și complete. Îmbunătățirile se vor afișa la scurt timp după confirmarea acestora în profilul de companie. În plus, puteți să adăugați notificări.

Practică și ușor de gestionat

O înregistrare de companie locală Google reprezintă o modalitate ușoară de a menține o prezență online, chiar dacă nu aveți un site. Puteți să accesați oricând profilul de companie pentru a vă modifica informațiile sau pentru a vedea câte persoane au văzut și au dat clic pe înregistrarea dvs.

Opțiuni premium, gratuit

Scoateți în evidență propria înregistrare folosind fotografii și videoclipuri, categorii personalizate, cum ar fi zona de servicii, mărcile comercializate și modalitățile de găsire a unui loc de parcare, precum și cupoane care să încurajeze clienții să facă o achiziție pentru prima oară sau o achiziție repetată.

Creați acum o înregistrare folosind un profil de companie și urmând tutorialul de mai jos.

Este simplu să vă creați un profil de companie

Dacă dețineți o companie, probabil că știți noțiunile de bază. Puteți să adăugați elemente suplimentare, cum ar fi fotografii și descrieri, dacă le aveți la îndemână sau puteți reveni pentru a le adăuga ulterior.

La sfârșitul procesului, vă vom solicita să confirmați solicitarea prin telefon sau prin poștă. Facem acest lucru pentru a ne asigura că numai persoanele potrivite pot modifica datele publice referitoare la compania dvs.

Înțelegeți și extindeți prezența companiei

Consultați statistici despre modul în care au căutat clienții compania și despre proveniența acestora. În plus, puteți să vedeți informații privind numărul de persoane care au apelat compania direct prin numărul de telefon afișat în rezultatele de căutare locale în Căutarea Google și pe Google Maps.

Aveti nevoie de un expert in gestionarea profilului companiei ?

Distribuie acest articol prietenilor tai de pe Facebook, WhatsApp si celelalte retelele de socializare, nu uita sa trimiti recenzia ta referitoare la acest subiect. Daca ai o afacere si doresti promovare, contacteaza-ne !